Clasora

Si të bashkohesh në një videothirrje

Videothirrjet

Çdo bisedë ka videothirrjen e vet, ku mund të hyjë në çdo kohë kushdo që është në bisedë. Ajo funksionon në shfletues, pa pasur nevojë të instalosh asgjë.

Tri mënyra për të hyrë

Bashkohu në thirrje në krye të bisedës. Në telefon, ky është butoni me kamerë.

Bashkohu në thirrje në kartën e një takimi të rezervuar, në faqen Kreu ose te Orari. Të çon te thirrja në bisedën tënde me atë person, dhe është aty nga momenti kur rezervimi konfirmohet deri një orë pasi takimi mbaron.

Nëse ofron shërbime: + te Mesazhet, pastaj Nis një videothirrje. Kështu krijohet një grup i ri me emrin tënd dhe hapet thirrja e tij, gati që të ftosh njerëz.

Para se të hysh

Në fillim sheh Bashkohu në thirrje, me një pamje paraprake të kamerës. Shfletuesi të kërkon leje për kamerën dhe mikrofonin: lejoji të dy.

Dy butonat e rrumbullakët në fund të pamjes paraprake e fikin mikrofonin dhe kamerën para se të hysh.

Nëse ke më shumë se një kamerë ose mikrofon, zgjidh një nga listat.

Shtyp Bashkohu tani.

Hyrja në thirrje nga një bisedë përmes ekranit Bashkohu në thirrje

Askujt nuk i bie zilja

Kur hyn në thirrje, të tjerëve nuk u bie zilja. Në vend të kësaj, në bisedë shfaqet një rresht si Ana Novak u bashkua në thirrje. Për një takim të rezervuar, të dy hyni në orën e caktuar. Përndryshe, dërgo më parë një mesazh, që personi tjetër ta dijë se duhet të hyjë.

Nëse hyn para të gjithëve në një thirrje mes dy personash, ose në një thirrje që sapo ke nisur, sheh Po presim që të bashkohen të tjerët… derisa të vijë dikush. Në një grup më të madh e sheh veten derisa të hyjnë të tjerët.

Kush mund të hyjë

Të gjithë ata që janë në bisedë. Nëse biseda është ende një kërkesë për bisedë, duhet të pranohet më parë. Kushdo tjetër që ka lidhjen mund të kërkojë të hyjë, siç shpjegohet në artikullin për ftesën e njerëzve në thirrje.

Si të dalësh

Shtyp Mbyll thirrjen. Thirrja vazhdon për të gjithë të tjerët dhe mbaron kur del personi i fundit.

Thirrjet e kaluara

Historiku i thirrjeve në krye të bisedës (në telefon, te Më shumë) tregon thirrjet e fundit të saj, me kohën kur u zhvillua secila dhe sa zgjati. Thirrjet nuk regjistrohen. Mesazhet dhe skedarët e dërguar gjatë një thirrjeje mbeten në bisedë.