Clasora

Csatlakozás videohíváshoz

Videohívások

Minden beszélgetéshez saját videohívás tartozik, amelyhez a beszélgetés bármelyik tagja bármikor csatlakozhat. A böngésződben fut, semmit sem kell telepítened.

Háromféleképpen léphetsz be

A beszélgetés tetején a Csatlakozás a híváshoz gombbal. Telefonon ez a kamera gomb.

Egy lefoglalt alkalom kártyáján a Csatlakozás a híváshoz gombbal. Ilyen kártyát a kezdőlapodon vagy az Időbeosztás alatt találsz. A gomb az adott emberrel folytatott beszélgetésed hívásába visz, és a foglalás megerősítésétől egészen az alkalom vége utáni egy óráig elérhető.

Ha szolgáltatást kínálsz: + az Üzenetek oldalon, majd Videohívás indítása. Ez egy új, rólad elnevezett csoportot hoz létre, és megnyitja a hívását, hogy meghívhasd az embereket.

Mielőtt csatlakozol

Először a Csatlakozás a híváshoz képernyőt látod, a kamerád előnézetével. A böngésződ engedélyt kér a kamera és a mikrofon használatához: engedélyezd mindkettőt.

Az előnézet alján lévő két kerek gombbal csatlakozás előtt kikapcsolhatod a mikrofonodat és a kamerádat.

Ha több kamerád vagy mikrofonod van, válassz a listákból.

Nyomd meg a Csatlakozás most gombot.

Csatlakozás egy híváshoz egy beszélgetésből, a Csatlakozás a híváshoz képernyőn keresztül

Senkinek sem csörög a telefonja

Ha csatlakozol egy híváshoz, a többieknél nem szól csengőhang. Ehelyett egy ilyen sor jelenik meg a beszélgetésben: Ana Novak csatlakozott a híváshoz. Lefoglalt alkalomnál mindketten a megbeszélt időpontban csatlakoztok. Egyébként előbb küldj egy üzenetet, hogy a másik fél tudja, hogy be kell lépnie.

Ha elsőként lépsz be egy kétszemélyes hívásba vagy egy általad most indított hívásba, ezt látod, amíg valaki meg nem érkezik: Várakozás a többiekre… Nagyobb csoportban a saját képedet látod, amíg a többiek nem csatlakoznak.

Ki csatlakozhat

A beszélgetés minden tagja. Ha a beszélgetés még üzenetkérelem, előbb el kell fogadni. Bárki más, akinél megvan a link, kérheti, hogy beengedjék, ahogy a hívásba való meghívásról szóló cikk elmagyarázza.

Kilépés

Nyomd meg a Kilépés a hívásból gombot. A hívás a többieknek folytatódik, és akkor ér véget, amikor az utolsó ember is kilép.

Korábbi hívások

A beszélgetés tetején a Híváselőzmények (telefonon a Továbbiak alatt) felsorolja a legutóbbi hívásokat: mikor zajlottak, és meddig tartottak. A hívásokat nem rögzítjük. A hívás közben küldött üzenetek és fájlok a beszélgetésben maradnak.