Clasora

Conversații de grup

Mesaje

O conversație de grup poate avea cel mult 32 de persoane. Dacă oferi servicii, poți crea grupuri și poți aduce oameni în ele. Oricine poate participa la un grup în care a fost adăugat.

Cum creezi un grup

În Mesaje, apasă + și alege Conversație de grup nouă.

Completează Numele grupului, de cel mult 24 de caractere.

La Caută persoane de contact…, scrie cel puțin două litere din numele sau adresa de e-mail a cuiva cu care ai mai fost în contact. Ca să aduci pe altcineva, scrie-i adresa la Invită prin e-mail.

Apasă Creează.

Crearea unei conversații de grup și adăugarea a două persoane

O conversație între două persoane devine și ea grup când este adăugată a treia persoană. Doar cineva care oferă servicii poate aduce a treia persoană.

Membri și invitații

Membri, în partea de sus a conversației, îi arată pe toți cei din ea. O coroană marchează proprietarul: persoana care a creat grupul sau, într-o conversație care a început între două persoane, persoana care oferă servicii (sau cea care a început conversația, dacă amândouă oferă servicii ori niciuna).

Adaugă membri adaugă persoane cu care ai mai fost în contact sau invită pe cineva prin e-mail.

O persoană care are deja cont este adăugată imediat, ca cerere de conversație dacă nu ați mai fost în contact.

Oricine altcineva primește o invitație prin e-mail, care funcționează o singură dată și este valabilă 7 zile. Până este folosită, apare la Invitații în așteptare, de unde o poți anula, și ocupă un loc în grup.

Ce poate face proprietarul

Să redenumească grupul: deschide meniul de lângă grup din lista ta și alege Redenumește. Un nume poate avea cel mult 24 de caractere.

Să elimine pe cineva, cu butonul de lângă numele persoanei din Membri. Grupul dispare din lista persoanei, care nu mai poate scrie în el.

Cum părăsești un grup

Ca să pleci, alege Șterge din meniul de lângă grup din lista ta. Grupul continuă fără tine.

Proprietarul este excepția. Când proprietarul pleacă sau contul lui este șters, grupul se blochează pentru toți: poate fi citit în continuare, dar nimeni nu mai poate scrie, adăuga fișiere, porni un apel sau intra în apel. Înainte ca proprietarul să plece, Șterge îl avertizează că se va întâmpla asta. Un grup nu poate fi predat altcuiva, așa că, dacă trebuie să continue, proprietarul ar trebui să rămână în el.